Contact & Verhuur

Het skûtsje de Lege Wâlden heeft een vaste ligplaats aan de wal van de Stripe in Terherne, vanuit het dorp de ophaalbrug (bij het Kameleon afvaartpunt) over en dan links de Stripe oplopen tot voorbij de bocht. In de winter ligt het skutsje midden in het dorp naast de brug midden bij het restaurant de Gouden Leeuw, met feestverlichting en al!

Wilt u eens meezeilen?

Om de smaak te pakken te krijgen en te kunnen beoordelen of het zeilen op een skutsje iets voor u en uw bedrijf is kan er in overleg met de schipper 1 of 2 personen van het bedrijf mee tijdens de oefendagen/avond om een indruk te krijgen. Wij hopen u eens aan boord te mogen verwelkomen!

Een dag of dagdeel zeilen met uw bedrijf?

Het skutsje is te huur voor hele- of halve dagen. Wij mogen daarbij niet meer dan 12 personen aan boord laten in verband met de veiligheid en regelementen, heeft u meer mensen die mee willen zeilen, wij kunnen zorgen voor meerdere skutsjes, catering etc.

Voor meer informatie over zeilen met uw bedrijf, neem contact op Gertjan Tissink (0620444308) of stuur een mailtje naar: verhuur@legewalden.nl